2024 Sonbaharında Gardırobunuzda Olması Gereken Trendler

2024 Sonbaharında Gardırobunuzda Olması Gereken Trendler

Gardırobunuzun yoğun olduğunu düşünüyorsanız, şanslısınız: 2024 sonbaharı trendleri ile gardırobunuzu sıfırlayabilirsiniz. Rahat, mütevazi ürünler ile kendinizi daha özgür hissedeceğiniz parçalarla kombininizi Deryam butik ile tamamlayabilirsiniz.

Peki Deryam butik ile bu sezon ne giyeceğiz?

Ekose paltolar,gömlekler ve şık blazerlar, mistix ceketler, saten etek ve gömlekler, taş işlemeli parıltılı ceketler çok moda. Bu ürünler şık aksesuarlarla, uzun botlar, klasik ayakkabılar ile sonbaharda ivme kazanıyor. Bu sonbaharda sokak stilinde bolca  düz kesim pantolonlar, kravatlar ile kendinizi nötrleyeceksiz. 


Sonbaharın En Çekici Trendi Ne Mi?

Sonbaharın en çekici trendi ekoseler. Rahat kumaşı ile ve uzun eteklerin harmanlanmasıdır. Bu sonbaharda mumlu ceketler, kabarık etekler, diz üstü çizmeler, özellikle yağmurlu günlerde bohem havasında ön plana çıkacak.

 2024’te  Deryam butik sizi her zamankinden daha taze hissettirecek hafif ve tığ işi kumaşlarla yeniliklere hazırlanarak modern tasarımlarla buluşturacak. Bu sezonda midi etekler, dar kot pantolonlar ve şık hırkalar ile oluşturduğunuz kombininizi bordo renklerin hakim olduğu aksesuarlarla tamalayabilirsiniz.

2024 Sonbaharında Gardırobunuzda Olması Gereken Trendler
2024 Sonbaharında Gardırobunuzda Olması Gereken Trendler

2024 Sonbaharında Z Kuşağı Modası

Genç Z kuşağı trendleri modern, sürdürülebilir ve retro modellerdir. Gençler büyük beden ev kıyafetleri, şık aksesuarlar, teknoloji kıyafetleri, spor giyim ve sokak tarzı giyimleri tercih ediyorlar. 

Sonbaharın Z kuşağı moda trendleri

Slip elbiseler : Hem gece hem gündüz tercih edilen minimalist ve zarafet içeren elbiselerdir. Kot ceketler ve farklı çanta ve takılarla zarif bir görünüm elde edilebilir,

Retro stiller, Vintage :  Modern dokunuşlarla, zamansız modayı birleştiren gadırobun eşsiz ürünleridir.

Düşük bel kot pantolonlar : Salaş bir hava veren bu pantolonlar 2024 modasında yeniden gündemde. Bu pantolonlar için kısa üstler, spor ayakkabı ve botlarla tamamlanabilir.

Kargo pantolon : Bu pantolonlar şık ve rahat bir kombinasyona sahiptir. genelikle kısa t-shirtler tercih edilir

Bol pantolonlar : Bol pantolonlar konforlu, rahat ve havalı bir görünüm elde edilmesi amaçlar.

Geniş paça boho pantolon : Bohem bir hava yaratan bu pantolonlar zerafet esintisiyle sandaletler ve topuklularla tamamlanarak tam bir kombinazisyon sağlanır.

Büyük boy t-shirt : Rahat bir siluet sunan bu t-shirtler tayt, kot pantolon, spor ayakkabı ve terliklerle kombine edilir.

Sokak giyimi : Konforlu ve estetik görünen bu giyim kot pantolon üzerine kapişonlu üstlerle kombinlenir.

Baddie bows : Şık, eğlenceli ve çekici bir hava veren bu fiyonk elbiseler tatlı saç modellere ile daha sıra dışı bir görünüm kazandırılabilir.